11 Şubat 2010 Perşembe

PDF Scanner

 
İlk nesil iPhone ve iPhone 3G'nin sahip olduğu 2mp kamera çok tatmin edici olmasa da özellikle yakın mesafe de hafife alınmayacak kadar iyi. Kamera özellikle döküman fotoğraflamak için gayet yetenekli. Zaten 3Gs'in sahip olduğu kamera otomatik odaklama desteklediği için o bu konuda gayet başarılı.
Her 3 nesil iPhone'da bu yetenek varken bunu kullanmamak olmaz. PDFscanner programıda bu yeteneği kullanmanız için en iyi araçlardan. Çektiğiniz dökümanların fotoğrafları ile PDF oluşturabiliyorsunuz. Üstelik çokta basit. Daha önce çektiğiniz döküman görüntülerini kullanabilir, isterseniz o an dökümanlarınızı fotoğraflayıp PDF oluşturabilirsiniz. Fotoğrafları eklerken sayfa sırasına göre eklediğinizden emin olun. Daha sonra Make PDF butonu ile dosyanıza isim vererek PDF dosyanızı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz PDF dosyasını görüntüleyebilir yada Wi-fi sayesinde gönderebilirsiniz.
Ögrenci arkadaşların sürekli elinin altında bulunması gereken bir uygulama. Malum sınav zamanı yaklaşınca ders notu derdi de başlıyor:) Bu uygulama işinizi çok kolaylaştıracak. Ders notlarını bulduğunuz anda fotoğraflayın. Daha sonra PDF dosyası oluşturup bir seferde rahatlıkla çıktı alıp, sınavlara hazır olun:) Bütün öğrenci arkadaşlara başarılar:)

Uygulama AppStore'da 0.99$ 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler